top of page

ADD-kledij

De webshop voor de vernieuwde ADD clubkledij is opnieuw geopend van 01/11 tot 15/11.

 

Indien je voor de eerste keer op de Bioracer website komt, dien je je eerst te registeren alvorens je kan inloggen.

Link naar de webshop van ADD: http://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=ehYQedjgSa

 

Alle ADD-atleten hebben een mail ontvangen waarin het wachtwoord zit om een account aan te maken. Indien dit niet het geval is, kan u contact opnemen met addatletiek@gmail.com.

 

Alle bestellingen worden individueel verpakt en geleverd aan ADD ter verdeling per kern vanaf 20 december (bij benadering).

Het singlet voor heren of dames of topje voor de dames zal voor het komende seizoen (2017-2018) standaard geïntegreerd worden in het lidgeld voor alle aansluitingen (exclusief recreanten). Deze zullen centraal door ADD aangekocht worden en verdeeld vanaf 15 oktober via de kernen na betaling van het lidgeld.

Dit singlet/topje dienen jullie dus niet via de webshop te bestellen, enkel alle andere kledij dat jullie willen en kunnen zien op de webshop.

ADD biedt aan alle leden éénmalig de hoodie aan aan een mooie promoprijs (33 euro in plaats van 53 euro). Zoals je onderaan de pagina kan zien staan hier ook onze nieuwste sponsors Kwadro en Orbix op.

Dit kan enkel via de webshop en dit tot uiterlijk 15 november. Na deze datum zal de standaardprijs van € 53 terug gehanteerd worden. Wees er dus tijdig bij, dit is een éénmalig aanbod !!

 

Indien er nog vragen zijn, gelieve deze te richten aan addatletiek@gmail.com

ADD kledij Bioracer | Kortessem Atletiek
Designs
Bioracer | Kwadro | Orbix | Vandersanden Bricks | Runners Lab | ADD De Demer | ADD Kortessem Atletiek

Voor meer informatie mag u ons altijd contacteren via Facebook of via ons contactformulier.

bottom of page