Banner pizzaverkoop ADD Kortessem-Hoeselt

Beste leden, ouders en sympatisanten

 

Naar goede gewoonte organiseerden we in september onze jaarlijkse pastadag, maar gezien de omstandigheden hebben we er dit jaar opnieuw voor gekozen om een pizzaverkoop te doen.

We bieden jullie 7 verschillende, heerlijke, verse en ambachtelijk bereide pizza’s (30cm) aan die je dadelijk in de oven kan steken of in de diepvries kan bewaren voor later! Ook hebben we dit jaar enkele sauzen te koop en een bijpassend flesje witte en rode wijn van Le Goz’eau in Hoeselt!

Je kan de pizza’s bestellen onderaan deze pagina (klik op de rode knop indien je geen formulier te zien krijgt) of door het papieren formulier ingevuld te mailen naar kortessematletiek@gmail.com of addhoeselt@gmail.com of mee te brengen naar één van de volgende trainingen.

Bestellen kan tot en met 20 september 2021. Je bestelling is pas definitief als deze betaald is. Dit kan via overschrijving op rekeningnummer BE82 1030 4892 6868 met vermelding: ‘Pizzaverkoop’ gevolgd door de naam op je inschrijvingsstrookje.

De bestellingen kunnen afgehaald worden op vrijdag 1 oktober van 18u tot 20u in Kortessem (voorkant oude sporthal) of op zaterdag 2 oktober van 9u30 tot 11u30 in Hoeselt (aan de piste).

Vanaf 10 stuks krijgt u 1 gratis pizza Margherita of Bolognese.

Alvast bedankt voor uw steun!

 

Bestuur en trainers

ADD Kortessem Atletiek

LE GOZ EAU wine logo Hoeselt