top of page

Uitslag Venloop


Prachtige weersomstandigheden en 21000 lopers op de diverse afstanden gisteren tijdens de Venloop in uiteraard Venlo.

4 Atleten van Coach Frank hadden zich ingeschreven voor de 5 km. De hoofdvogel werd afgeschoten door Dorien Peeters die heel knap de 2de plaats behaalde in een sterke 18.12. Door het feit dat ze op het podium moest en wij als supporters niet bij haar konden geraken, waren we ze een 40-tal minuten kwijt na de aankomst. Advies van de coach voor volgende keer, zorgen dat ge zeker niet op het podium staat. Piet Crommen en Kenny Bertels die duidelijk naar hun topvorm aan het groeien zijn, finishten vlak achter elkaar op de 7de en 8ste plaats in respectievelijk 15.58 en 16.01. Ruben Max heeft nog een maandje training nodig om zijn beste vorm te bereiken. Hij finishte toch ook mooi op de 13de plaats in 16.40. De excacte afstand was 5.05 km.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page