BK 10000m Ninove - Dorien Peeters

Heerlijke atletiekavond gisterenavond op het BK 10000 in Ninove. Hele knappe 3de plaats voor Dorien Peeters bij haar eerste 10000. Prachtig ingedeelde wedstrijd leverde haar een eindtijd van 37.10 op. Dubbel en dik verdiend na maanden focus en planning voor dit ene moment. Topprestatie. Lode Raskin nam ook deel en liep een perfecte eerste 5km, volledig op schema. Daarna werd het moeilijk en kwam wat verval. Hij was vertrokken voor een tijd onder de 38 en finishte uiteindelijk 6de bij de M45 in 38.28 Zeker niet slecht maar met de nodige aanpassing aan het trainingsschema zit die sub 38 er op termijn zeker in. Frank

1/2

© 2020 - ADD Kortessem Atletiek

ADD Kortessem Atletiek

Oud Mersenhoven 2

3720 KORTESSEM

kortessematletiek@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Volg ons op Instagram