• Jens R.

Bilzen Run [Verslag + Foto's]

Prima weersomstandigheden gisteren in Bilzen en voor het merendeel opnieuw mooie prestaties voor de groep van Coach Frank. Sterke Piet Crommen, nog een beetje last van naweeën van de marathon Hamburg, finishte in de spurt op de 2de plaats bij de 5km. Tom Partoens, eerste wedstrijd sinds lang, finishte 7de en Lode Raskin 11de. Vandebosch junior, Robbe dus, kreeg de laatste kilometer wat last van steken en werd finaal 16de. Op de 10km zagen we deugddoende overwinningen voor Ruben Max en vriendin Dorien Peeters. Patrick Vandebosch, bezig aan zijn come back na toch wel lang blessureleed, werd verdienstelijk 3de. Nog een maandje hard werken en Patrick is weer terug onder de mensen. Tenslotte bij de hoofdafstand, de 15km, vlotte overwinning voor Manuela Soccol maar jammer genoeg ook opgave voor Kenny Bertels. - Frank 

100 keer bekeken0 reacties

1/2

© 2020 - ADD Kortessem Atletiek

ADD Kortessem Atletiek

Oud Mersenhoven 2

3720 KORTESSEM

kortessematletiek@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Volg ons op Instagram