Weekendverslag

Wedstrijd op 3 fronten verleden weekend. Vrijdagavond zagen we een heel sterke Tom Partoens tijdens de 10km in Zonhoven. Hij finishte knap op een 3de plaats algemeen. Lode Raskin daarentegen hield er een minder goed gevoel aan de 10 over. Hopelijk brengt het bijstellen van de trainingen een oplossing. Zondag dan de eerste Hoeseler run met een sterke Dorien Peeters op de 5km. Zij liet al haar mannelijke tegenstanders een heel stuk achter zich. Op naar 3000 in Tessenderlo nu woensdag. Partner Ruben Max had niet de verwachte goede benen en finishte hier 3de op de 10km. Tenslotte op de 5km in Diepenbeek sterke prestatie in heel winderige omstandigheden voor Patrick Vandebosch en Kenny Bertels. Ze finishte in een wel zwak bezette wedstrijd op 1 en 2. Het was alleszins een uitstekende voorbereiding voor de volgende opdrachten.

1/2

© 2020 - ADD Kortessem Atletiek

ADD Kortessem Atletiek

Oud Mersenhoven 2

3720 KORTESSEM

kortessematletiek@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Volg ons op Instagram