Nacht van Alken

Coach Frank had de brede glimlach gisteren na afloop van de Nacht van Alken. Robbe Vandebosch liep solo naar winst bij de cad/schol op de mijl in een knappe 5.05. Eventjes later verbeterde Dorien Peeters zich op dezelfde afstand. Zij finishte sterk 2de in 5.18 en liep onderweg een PR op de 1500 4.55. Vriend Ruben had ook een prima dag. Hij liep 4.34 in een tactische wedstrijd. De hoofdvogel werd afgeschoten door Vandebosch sr. hij liep een fantastische 5000 en verbeterde zich naar 15.48 met dank aan het prima haaswerk van Arne Agten. Dit beloofd voor het EK 10000 binnen een 10-tal dagen. In dezelfde 5000 zat Tom Partoens tot de 3de km op schema voor een mooie verbetering van zijn besttijd maar een opspelende kuit deed hem wat gas terugnemen. Toch een mooie 17' rond voor Tom.

1/2

© 2020 - ADD Kortessem Atletiek

ADD Kortessem Atletiek

Oud Mersenhoven 2

3720 KORTESSEM

kortessematletiek@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Volg ons op Instagram