Weekendverslag

Na zijn gouden plak op de 10000 verleden donderdag vocht Patrick Vandebosch, met minder frisse benen, naar een felbevochten 3de plaats op de (te) korte cross op het Europees. Er kwam zelfs een arm bij zijn tegenstander aan de pas om hem van het zilver te houden. Ze kregen beiden zelfde eindtijd. Missie geslaagd en op naar het BK 10km op de weg nu zaterdag in Lokeren. Thuis wachtte hem een aangename verrassing toen zijn trainingsmakkers ervoor gezorgd hadden dat het huis mooi versierd was. Heel tof. In Merksem liep Tom Partoens naar een pr op de 5km, eindtijd 16.55. Kenny Bertels kan voorlopig de uitstekende trainingen niet omzetten in goede tijden. Blijven werken en de resultaten zullen wel komen. Hij finishte in 16.23. Tenslotte liep Lode Raskin naar een mooie 12de plaats bij de 8.4 km tijdens de bosloop in Gerhagen. De gevolgen van de recente tekenbeet zijn bijna verdwenen en nu is het hopen op groeiende prestaties. Aan inzet alleszins geen gebrek bij Lode. - Frank

1/2

© 2020 - ADD Kortessem Atletiek

ADD Kortessem Atletiek

Oud Mersenhoven 2

3720 KORTESSEM

kortessematletiek@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Volg ons op Instagram