top of page

Kessel-Lo & Gotem

Na verschillende keren de weergoden te hebben tegen gehad liep Tom Partoens verleden zaterdag in prima omstandigheden naar een heel mooi PR met 13 sec op de 3000m in Kessel-lo. Hij verbeterde zich naar 9.42. In dezelfde reeks liep ook Kenny Bertels een verstandige wedstrijd. Jammer dat het tempo van zijn groep een klein beetje stokte in de 2de km. Eindtijd 9.20. 's Anderendaags liep Tom en Kenny ook nog de 10km van de Haspengouw Challenge in het sympathieke Gotem. Kenny eindigde knap 2de en Tom 6de en dit na een wegvergissing in de 1ste kilometer waardoor ze beiden helemaal achteraan het pak zaten. In dezelfde wedstrijd liep Dorien Peeters, niet helemaal fit, rustig naar een 1ste plaats bij de vrouwen. Lode Raskin werd 17de algemeen. De organisatoren slagen er in Gotem elk jaar in om een speedrun van 3km met Belgische toppers te organiseren in het voorprogramma. Hier startte Ruben Max. Het was knokken voor hem zeker met de ontelbare keerpunten maar Ruben bracht het er goed vanaf. Het is wachten op een definitieve uitslag van deze speedrun. - Frank

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page