top of page

Warandeloop + LCC Genk

De Warandeloop in Tilburg (grootste Nederlandse cross) koos dit jaar, voor het eerst in haar bestaan, voor een prachtig nieuw parcours in de Beekse Bergen. Parcours waar trouwens volgend jaar het EK cross gaat plaatsvinden. Frank Bollen, kersverse master, startte in zijn eerste cross sinds jaren, behoedzaam en verstandig en schoof mooi op van de 10de naar de 3de plaats halfweg de cross van 7km. De laatste 2km waren nog wat te zwaar maar hij hield toch stand als 1ste M35, 5de plaats in het totaal. In Genk 4 atleten van coach Frank in actie. Robbe Vandebosch wordt sterker en sterker, mooi 7de bij de scholieren. Vader Patrick heeft weer een paar procentjes gewonnen tov Tongeren. Hij vocht zich, in zijn typische stijl, naar een 3de podiumplaats bij de masters. Lode Raskin kwam hier als 23ste binnen. Bij de senioren moest Kenny Bertels diep gaan om een 10de plaats te bemachtigen. Wat weinig kilometers de laatste weken zijn de oorzaak dat het nog niet loopt zoals gewenst. Er wordt aan gewerkt.

- Frank S.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page