Verslag LCC Dilsen + Kerstrun As

De atleten van coach Frank waren gisteren op 2 fronten actief. De kerstrun is As (5 en 10km) en de LCC cross is Dilsen. Op de 5km in As eindigden 3 atleten in de top 10. Tom Partoens finishte knap 2de, Lode Raskin 1minuutje later heel mooi 4de en Sebbe Dierickx sloot zijn eerste wedstrijd sinds heel lang sterk af op de 9de plaats. Zijn geduld werd beloond. Op de 10km bouwde Frank Bollen verder aan zijn come back. Hij kon een 6 tal km mee met de koploper en behaalde de finish op de 2de plaats in 32.13

In Dilsen 5 atleten aan de start. Robbe Vandebosch had de laatste 10dagen weinig trainingen achter de rug wegens zijn examens. Desondanks hield hij vrij goed stand en finishte 7de. Papa Patrick, wat last van een verkoudheid, won zijn eerste mastercross van het seizoen. De waarheid gebiedt te melden dat zijn grootste concurrent uit lag met een blessure. 45” later werd Luc Nassen sterk 5de gevolgd door doorbijter Kevin Beusen 6de. Bij de senioren was het al een stuk minder afzien voor Kenny Bertels tov LCC Genk, een 7de plaats werd zijn deel.

18 keer bekeken0 reacties

1/2

© 2020 - ADD Kortessem Atletiek

ADD Kortessem Atletiek

Oud Mersenhoven 2

3720 KORTESSEM

kortessematletiek@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Volg ons op Instagram