• Jens R.

Shoe4AfrikaRun woensdag 07 februari 2018

Graag nodigen we jullie hiermede uit voor een project dat we als ADD graag willen ondersteunen en dat zal plaatsvinden op woensdag 7 februari. Shoe4AfrikaRun is een gezellige non-competitieve loop waar iedereen op eigen tempo kan genieten van het lopen, samenzijn met vrienden en het project Shoe4Afrika kan ondersteunen door een minimale bijdrage. ALLE inkomsten (inschrijving en kantine) zullen INTEGRAAL naar het project gaan. Enkele praktische zaken: • Iedereen die dit project wil ondersteunen mag meelopen: ADD leden, familieleden, vrienden, … • Voor leden met ADD kledij, graag aandoen • Douches zijn beschikbaar Loop je mee? Meld je dan snel aan via shoe4africarun@hotmail.com

Zie uitnodiging voor nog verdere informatie.

Wij hopen jullie graag in grote aantallen te zien op dit mooie initiatief. Sportieve groeten Shoe4Afrika team

20 keer bekeken0 reacties

1/2

© 2020 - ADD Kortessem Atletiek

ADD Kortessem Atletiek

Oud Mersenhoven 2

3720 KORTESSEM

kortessematletiek@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Volg ons op Instagram