top of page

Verslag BK masters en Aterstoasejogging

Verslag BK masters en Aterstoasejogging: Verleden zaterdag op het BK Masters in een winderig Ninove zagen we een beresterke Patrick Vandebosch goud nemen op de 5000m M50. Zijn grootste tegenstander kon het harde tempo 2600m volgen maar moest dan finaal de rol lossen. Patrick finishte solo in een sterke 16.06. Bij de M45 liep Lode Raskin voor het eerst onder de 18' als master. Eindtijd een mooie 17.58

5 Deelnemers uit de groep van Coach Frank bij de Aterstaosejogging verleden zaterdag. Bij de 5 km leverde dit een 3de,4de,5de,6de en 11de plaats op respectievelijk voor Brecht Nassen, pa Luc, Ruben Max, Tom Partoens en Kevin Beusen. Luc en Kevin liepen dan nog samen de 10km. Kevin finishte gesteund door Luc 7de, kort gevolgd door Luc als 8ste. - Frank S. 

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page