top of page

Weekendverslag 22-24/06

Atleten van Coach Frank waren dit weekend op 3 fronten actief. Vrijdag zagen we een sterke Tom Partoens, gehaast door Piet Crommen, op de 2 mijl in Alken. Tom benaderde bij het 3km punt zijn pr op de 3000 en finishte, effe voorafgegaan door Piet in 10.28

Ook in Diepenbeek zagen we zondag voortreffelijk haaswerk van Patrick Vandebosch. Dit keer voor Kevin Beusen op de 5000. Eerste keer dat Kevin een 5 deed op de piste. Doel was vertrekken op schema van 17.30. Patrick legde het tempo in het begin enkele seconden hoger en met een sterke laatste kilometer finishte Kevin in 17.08 Prima prestatie.

Bij de Hoeseler run zagen we een heroptredende Manuela Soccol op de 5km, dit na haar blessure tijdens de marathon van Antwerpen. Eerste competitie is altijd een beetje zoeken. Aan de finish net in 18' behaalde ze finaal de 2de plaats bij de dames. Lode Raskin finishte 1 plaatsje achter Manuela in 18.14 Een niet geheel fitte Ruben Max startte toch op de 10km voor zijn thuispubliek. Zonder forceren kwam hij als 20ste binnen. - Frank S.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page