top of page
  • Foto van schrijverJens R.

Heropstart trainingen

Bijgewerkt op: 22 mei 2020Beste

Naar aanleiding van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad (13/05/2020) zijn sporttrainingen in clubverband en in open lucht opnieuw toegelaten vanaf 18 mei. Ook bij ons zullen de trainingen terug starten, maar pas vanaf dinsdag 19 mei en rekening houdend met de richtlijnen van de federale en lokale overheid en van de Vlaamse Atletiekliga:

  • Blijf thuis als je ziek bent of andere ziekteverschijnselen hebt!

  • Ga thuis nog een keer naar het toilet en was grondig je handen voor je naar de training komt. De toiletten van de sporthal zullen gesloten zijn, handen wassen kan wel aan de sporthal.

  • Indien je gebracht wordt doe je een 'Kiss & Ride', je "chauffeur" komt niet uit de auto. Ouders en toezichters zijn ook niet toegestaan aan de atletiekpiste.

  • De atleten komen samen aan de ingang van de oude sporthal (aan het chirolokaal) en zullen van hieruit samen met de trainer de piste betreden. Na de training kunnen ze ook hier opgehaald worden.

  • Hou steeds een veilige afstand (minstens 1,5m) van iedereen, dus ook van trainers en andere atleten binnen de groep. Bij het lopen in banen laat je zijwaarts een baan vrij en minstens 5m tussenafstand indien je voor/achter iemand anders loopt.

  • Breng ook zeker mond-neusbescherming mee zoals een sjaal, buff of eventueel een mondmasker!

  • Zorg dat je voortdurend goede hygiënische reflexen hebt: ontsmet regelmatig je handen, gebruik papieren zakdoekjes, nies in je elleboog, raak je gezicht niet aan, ...

Voorlopig zullen er nog GEEN TRAININGEN plaatsvinden voor de kangoeroes en benjamins aangezien social distancing in deze leeftijdscategorieën moeilijk aan te houden is.Specifieke richtlijnen Vlaamse Atletiekliga

Algemene richtlijnen Vlaamse Atletiekliga


Verplicht inschrijven voor de training

  • Voor de jeugd (tot en met miniem) moet je inschrijven via deze link.

  • Atleten vanaf cadet moeten zich inschrijven via deze link.

 

Info wedstrijden

Alle wedstrijden zijn afgelast tot en met 31 juli. Ook het criterium van de OlimPic wedstrijden zal dit jaar afgelast worden. De 2 manches die plaatsvinden na 31 juli (BREE en ADD) kunnen, indien de overheidsmaatregelen het toelaten, nog georganiseerd worden, maar er zal geen klassement worden opgemaakt.

 

Opgelet: feestdagen

Er zal geen training plaatsvinden op donderdag 21 mei (O.L.H. Hemelvaart) en maandag 1 juni (Pinkstermaandag).

Hopelijk is alles duidelijk. Indien je toch nog vragen hebt, mag je ons altijd contacteren.

Met vriendelijke groeten Bestuur & trainers ADD Kortessem Atletiek

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page