top of page
  • Foto van schrijverJens R.

PASTAVERKOOP

Bijgewerkt op: 12 mrt. 2021

Beste leden, ouders en sympatisanten


Normaalgezien organiseerden we deze maand ons jaarlijks mosselfeest, maar gezien de omstandigheden hebben we er dit jaar voor gekozen om een pastaverkoop te doen.

We bieden jullie 6 verschillende, heerlijke, verse en ambachtelijk bereide pasta’s aan die je heel eenvoudig kan opwarmen of nog een aantal dagen kan bewaren!

Bestellen kan tot en met 30 maart 2021. Je bestelling is pas definitief als deze betaald is. Dit kan via overschrijving op rekeningnummer BE82 1030 4892 6868 met vermelding: ‘Pastaverkoop’ gevolgd door de naam die je bij je bestelling hebt doorgegeven.

De bestellingen kunnen afgehaald worden op zaterdag 10 april 2021. Natuurlijk houden wij bij afhaling rekening met de coronamaatregelen die er op dat moment gelden. Vergeet dus zeker je mondmasker niet mee te nemen en afstand te houden van anderen!

Vanaf 10 stuks kan er een gratis levering aan huis gebeuren* of indien u ervoor kiest om de pasta’s zelf af te halen mag u 1 gratis pasta kiezen bij de bestelling (hiervoor is er een apart scherm voorzien dat enkel zichtbaar is bij een bestelling van meer dan 10 stuks).

Bestellen kan hier: https://forms.gle/1xEALmdgZCi2ENYj8


Indien er vragen zijn mag je ons altijd een bericht sturen via Messenger of email.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Bestuur en trainers ADD Kortessem Atletiek


Bedankt koelremork.be voor de steun!
62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page