Familiedag

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseerde ADD een Familiedag voor haar leden. Op de atletiekpiste van Tongeren beleefden we samen met hen een leuke, gezellige en feestelijke dag. Onder het toeziend oog van de Tongerse Basiliek zagen we onze atleten, mama’s, papa’s en kinderen samen genieten! Sommige ontmoetten elkaar voor het eerst, voor onze anciens was het bijpraten en de kinderen vonden elkaar meteen.
Hoe omschrijf je nu het best de dag waarnaar je een hele tijd uitkijkt, maar niet weet wat je ervan moet verwachten of sterker wat onze atleten ervan gaan vinden? Voor ons, ADD-bestuur, was dit een dag waar je een gezellige babbel moest kunnen maken en dat gekoppeld aan veel amusement.
Het was al jaren geleden dat er nog eens een familiedag gepland was en voor de atleten die er al enkele jaren bij horen was deze dag een "terug-thuis-komen"... Het werd een heus familiefeest.
De gemotiveerde en enthousiaste sfeer tussen iedereen was onbeschrijflijk! Het mooiste bewijs … onze beelden, die nog meer het moment beschrijven van deze geweldige dag.

Bekijk de foto’s hier: https://www.facebook.com/pg/kortessematletiek/photos/?tab=album&album_id=2157774967822372

De video’s kan je hier bekijken: https://www.youtube.com/playlist?list=PL4MTrtfwkhp8sDAqxN_cS9ViAvpJuGomy

Familiedag